you might not be real

Because since there's no more you, there's no more anniversary
I'm so fed up with my thoughts of you,
And how every song reminds me of what used to be
because I'm so sick of love songs
So tired of tears
So done with wishing she was still here
Said I'm so sick of love songs so sad and slow
So why can't I turn off the radio?

| | Kommentera |

om man ändå kunde spola tillbaka tiden och räta till de som blev så jävla fel..

en stor sorg sköljde över familijen pettersson denna eftermiddag..

fy i helvete vad livet kan va orättvist, att människor kan va så känslokalla och hänsynslösa..
hoppas ni får lida in i de sista ni oxå idioter!
Min vardag | | 4 kommentarer |

är de det här som kallas kärlek? sista delen!

kom på att jag kunde lägga upp sista delen, så här har ni :)

Del 3

En dag ett halvår senare, när Petra var ute och gick, samma runda som hon gick varje dag, ringde hennes telefon, de va Erik. Hon visste inte om hon skulle våga svara eller vad hon skulle göra. Men hennes instinkt sa att hon skulle svara så hon tröck på knappen. De kändes som hennes hjärta hoppade över ett slag, där var hans röst igen, som hon hade längtat efter att få höra den igen!
Men de va inte mycket Erik fick ur sig, han sa att han verkligen saknade henne, men att han inte kunde göra någonting åt att de var som de var nu. Dom kunde inte prata med varandra längre, han offrade alla sina vänner för att ha kvar Lina. För han kunde inte svika Lina. Han kunde bara inte.
Några minuter efter dom avslutat sitt samtal, visste Petra att de enda hon ville va att få tillbaka Erik som vän. Att han skulle bry sig om henne, som han gjorde förut, men som han aldrig mer skulle gör pga. av satmaran Lina. Lina som hade förändrat honom från topp till tå, men Petra visste ju vilken fantastisk kille Erik var där innerstinne. De han bara hade gömt och glömt bort, hon förstod att han aldrig skulle hitta tillbaka till sig själv så länge han hade Lina vid sin sida.

Erik ångrade vad han precis sagt till Petra, han ville inte att de skulle sluta såhär mellan honom och Petra, han ville ha tillbaka Petra, som han hade henne förut.. Om bara Petra vetat de..

Petra och Erik hade avslutat sitt kapitel, Petra stod där och var helt säker på vad hon skulle göra härnäst. För hon hade ingen kraft längre, de fanns ingen mening i hennes liv, de va över nu. Petra var förbannad när hon hörde ljudet, de blev tydligare och tydligare och hon tog ett kliv ut, klivet ut ur livet.

| | 2 kommentarer |
Upp