just the way you are

Vart till falun och akuten igår för att kolla min hals igen, och fast läkaren var lite speciell och rolig, och först inte hittade någonting så såg han sen blåsor som jag har fått i halsen, som gömmer sig rätt bra och som han inte hade sett på ngn innan.. jag fick även lätt förklarat varför de kan va så att jag har ont i halsen hela tiden fortfarande. men för tillfället fick jag iaf ngn smärtstillande flytande medicin som jag ska ta innan jag äter under dessa 1-2 veckor de tar innan blåsorna försvinner. med den e så vidrigt så hellre försöker jag överleva på min glass som jag kan äta. haha. de jobbiga är ju bara att jag inte orkar någonting alls just nu. men men. blir väl bättre snart!

Var en lektion idag i skolan, sen spelade vi in lite studentfilm, bästa HP. sen åkte jag emelie emma och gottis till brlg en sväng och emelie shoppade lite. senare åkte jag även med jonas till brlg och fixade fluga till balen till herrn. kalas fint!


sommar - kom tillbaka!
Min vardag | | Kommentera |

Die in your arms - Justin B
Fick veta lite fler betyg idag, 2 mvg och 1 ig haha. men kan ju inget annat än tacka mina 2 vänner som alltid sett till att jag pluggat under dessa 3 år, hur mycket vi än haft och hur jobbigt allt än varit så har dom alltid puschat på mig. och emma, herregud, om hon inte skulle satt sig ner och pluggat ett x antal ggr med mig, skulle jag haft mktmkt sämre betyg, pinsamt dålig är jag på att plugga själv, men den tjejen vet verkligen hur hon ska lära mig saker så att de fastnar i min tröga hjärna. dock inte bara i skolan hon hjälpt och peppat mig mycket under dessa 3 år.  hehe. men så tänkte bara ge dom en stor fet bamse kram, mina bästa vänner!