Första advent -

Herregud vilken kaos helg.... hahaha, kommer kunna skratta åt den lääänge.. hur som, var med lisa, hennes kille å hans kompisar å bowlade i fredags, förlorade inte, för första gången någonsin typ, haha. Vart en liten utgång efter de, men jag drog rätt tidigt eftersom jag jobbade hela dagen på lördagen. Typ Direkt efter jobbet igår drog jag till Felicia och förade med några fler. Mycket trevligt som alltid. Sen måste jag fått i mig något som min kropp verkligen inte tålde.. kom inte in på krogen och sen bodde jag på toan i några timmar.. tur de finns snälla människor som hjälper en ibland. Idag skulle vara min lediga, lugna, sköna dag.. men icke. Haha. Har mått så jävla kasst... så sjukt jävla klen alltså.. haha. Vart en sväng på väla med lisa, aaaas mysigt, så mycket julstämning just nu. Love it. Sen hämtade David mig och vi var där hela kvällen tills nyss när han var så snäll å skjutsade hem mig i stormen.. och ja, de är verkligen storm ute... kaoooos, träd som ligger över vägarna överallt osv.. fy fan säger jag bara.. 
| | En kommentar |

I'm falling in, I'm falling down -

Något jag tycker är sjukt jobbigt just nu, när jag jobbar så mycket som jag ändå gör nu för första gången sen min första "kollaps", är att om min sömn rubbas de minsta så blir jag så sjukt överkänslig och trött.. som här om dagen när jag inte slutade försen 22 och började tidigt dagen efter, minsta lilla och tårarna bara rann, så sjukt överkänslig.. och jag hatar de.. för de dagarna jag sovit ordentligt skulle jag inte ens bry mig om de lxm... 
| | Kommentera |

next to meee-

Helgen är snart slut,  jag har precis slutat jobbet för idag och denna helg, sjukt skönt, och var as taggad på att få vara ledig imorgon äntligen, men blev jobb ändå haha, bara å tacka å ta emot ändå, 8 dagar irad då.. Cash is king,  typ. Förövrigt, SAAAATAN vad de snöade här inatt... är typ 3dm snö nu och alla här nere är sjukt förvånade haha, och alla barn är lyckliga haha.. hur som, vart utgång igår med mina favorit tjejer, haha dem gör verkligen helgen perfekt. Var inte ute så länge men var lika bra de tror jag eftersom jag skulle upp sjuuuukt tidigt å jobba och allt så... nej nu ska jag gå å handla godis med David, japp de är jag fan förtjänt av efter dessa dagar. 
| | En kommentar |
Upp