tbt 2014 -

När jag ligger å lyssnar på mitt band, på min berättelse, på hela den hemska historian som jag nu lyssnat på nästan varje dag i en vecka, vänder sig allt ut och in i mig, min mage knyter ihop sig helt och jag vet inte vart jag ska ta vägen, känns som jag kan spy upp alla min inälvor.. så många tankar och så många obehagliga känslor på samma gång.. oro, smärta, panik, ångest, rädsla, ilska och allt där emellan. bara tanken av allt som hänt får hela mig att vilja försvinna.. vill verkligen bara försvinna och slippa känna allt detta. de sitter så djupt i mig, de har förstört så mkt, och förstör än. de gör så ont. och inte fan blir de lättare ju mer jag lyssnar på de, jag har svårt att ta in de som sägs, att de som sägs i den detaljerade historien har hänt mig, känns snarare som de är någon annans historia jag lyssnar på, inte min.. de där kan inte ha hänt mig. inte lilla mig...
| | Kommentera |

Ikväll äter ångesten upp mig -

Idag är en dag jag verkligen bara velat dra täcket över huvudet och legat där hela dagen.. har vart helt slut,  i kropp och knopp.. vaknade upp med snö utanför fönstret, de säger ju typ allt om denna dag haha, sen förjävligt stressig dag på jobbet, gjorde allt för många tabbar osv.. mitt huvud hängde verkligen inte med.. och dessa dagar önskar jag verkligen att jag var som andra, andra som inte tränar ihjäl sig och äter som man ska, andra som inte stressar ihjäl sig för att hinna med träningar hit å dit och får sjuk ångest om de inte sker eller om man äter för mycket.. Idag hatar jag mig, min kropp, mitt psyke lite extra, idag och ikväll äter ångesten upp mig.. 
Men ny dag och nya tag imorgon.. snart helg och jag är ledig, eller inte från stallet haha, de som verkligen suger med att inte ha hästarna hemma längre... blir nog en lugn helg iallafall då jag äter medicin eftersom jag lyckats dra på mig urinvägsinfektion också, såklart, haha.. 
| | Kommentera |

man måste våga satsa för att vinna -

Chacha bloggen, tänkte bara säga att jag har haft en grym helg, bjuden på middag, förfest, krogen, sov sällskap, grym ponny och träningar, lång pratstund med min pingla (felicia), massa mys, allmänt trevlig och bra helg alltså. Taggad för en ny vecka med mycket jobb,  stall och träningar, börjar med ett springpass imorgon bitti, kbk typ.. de här med att sova på helgerna är verkligen inte min grej alltså.. vart vaken för många timmar i rad och sovit allt för lite som vanligt... kommer vara död imorgon bitti..
Imorse sa jag en sak till h, han väntar med att svara i flera minuter å jag tänkte  bara "fuckfuckfuck de där skulle jag aldrig sagt..." tills han tittar mig i ögonen och säger samma sak..♡  
| | En kommentar |
Upp