someday -

Börjar bli sjukt trött på att vara sjuk nu.. 1,5 vecka och nu har jag fått bihåleinflammation också och en mage som protesterar hela tiden.. tack för de lxm.. kanske är influensa.. hur som helst har jag nog inte vart såhär sjuk sen jag var liten iallafall tror jag...  mår så sjukt dåligt psykiskt av att vara såhär sjuk och inte få träna.. satan vad jobbigt de är..  
Min vardag | | Kommentera |

never give up -

Har haft en väldigt bra påskhelg och ledighet, dock fortfarande väldigt förkyld så de suger.. har blivit många middagar, i torsdags hos henkes pappa, i lördags hos henkes mamma i Halmstad och i söndags med mina föräldrar haha, behöver inte äta på några veckor nu.. annars har jag mest vart med henke, vart på väla, en snabb utgång i lördags när vi kom hem från Halmstad, vart på stranden, hälsat på min kusin och hennes familj som vart nere i sommarhuset,  riktigt trevligt. Känns verkligen som sommaren är påväg, vart riktigt varmt några dagar och mycket sol. Riktigt nice. Och ticke var riktigt jävla fin igår bär jag red, hoppade runt på flera lite högre hinder irad utan att han flippade ur och började dampa, något man aldrig skulle kunna tro att han kunde för något år sedan...  jaja, just nu håller jag mest tummarna för att mina jävla magsmärtor ska minska och att förkylningen ska bli bättre.. hoppas kan man ju alltid typ.. har iaf världens finaste kille som alltid finns vid min sida, alltid står ut med mig och stöttar mig, mer än han nog själv förstår tror jag haha. 
Bilder | | Kommentera |

my hero -

Idag fyller min mamma år och jag vill jag hylla henne till skyarna, för vet ni, hon är en hjälte, min hjälte, på så sjukt många olika sätt, hon är en förebild för mig och utan henne skulle jag inte leva. Jag kommer aldrig förstå hur du orkat med allt, du är en av de starkaste personerna jag vet.
Hon har sett mig på botten allt för många gånger, som i Karlstad, när hon fick lov att hämta mig på psyket för jag försökt ta mitt liv, jag ville verkligen inte visa mig svag, inte för någon,  verkligen inte för min älskade mamma som redan då gjorde allt för mig.. 
Eller den gången hon hittade mig på golvet på mitt rum när jag tagit en överdos, när HON fick lov att skjutsa mig till sjukhuset för de inte fanns några ambulanser i närheten, när jag föll ihop vid ingången och fick åka rullstol in på ett rum direkt,  när hon fick sitta och rätt mig i typ allt jag sa för jag låg och hallisunerade.. 
Eller den gången hon skjutsade mig ner till Säter för jag blev, så gott som, tvångsinlagd, för att sen köra mig till Falun där jag blev inskriven.. bara för jag var för undernärd och anorexin höll på att ta livet av mig..
eller halva hösten och våren som hon ställde upp och körde mig fram och tillbaka till Falun bara för att jag skulle kunna gå på dagvården 3 dagar i veckan och för att jag vägrade bli inlagd på avd 60, för jag själv inte ansåg mig så sjuk som jag var och vem fan vill ligga på en avdelning där de inte ens har rum för en så man fick bo i korridoren..  eller alla dagar hon tagit ledigt för att skjutsa runt mig i typ hela dalarna för olika läkarbesök...
eller alla  de där 15 talet gånger hon sett mig liggandes på golvet för att jag svimmat.. 

De är så sjukt mycket du gjort för mig mamma, så mycket mer än de som står här, så mycket mer än folk vet och behöver veta, men du är min hjälte och kommer alltid vara ♡ 
Så grattis igen på din dag, tack för att du alltid finns och ställer upp för mig, tack för allt du gjort och gör för mig ♡ jag  kommer aldrig kunna tacka dig tillräckligt för allt 
Och förlåt mamma, förlåt för de helvete jag fått dig att gå igenom.. ♡
| | En kommentar |
Upp