when we're together I forget the rest -

I torsdags hoppade Niklas liten, första gången han hoppas med ryttare på ryggen, och shit vad duktig han var ändå! Blev väldigt imponerad, mycket över hur duktig och fin liten var och hur skicklig ryttare Niklas är. 
I fredags var jag ledig, väckte min fina kille med frukost på sängen, sen åkte vi till hbg och kollade på massa galna djur haha, rätt coolt ändå att man fick gå mitt bland djuren, tills man gick in i ett rum där de var helt svart och de flög fladdermöss rakt emot en.. stört läskigt haha. Hoppade ticke lite på kvällen sen, världens finaste ponny, min lilla pärla. För ca 7 år sen trodde jag aldrig att jag skulle få sitta på hans rygg igen, och aldrig någonsin att jag skulle få hoppa honom. ♡ 
I lördags klippte henke sig, jag jobbade och sen träffade vi hans pappa och syskon en sväng, trevligt, förutom att jag har sjukt svårt för sånt just nu.. sen drack vi lite hemma och satte oss sen på Torstens, länge sen sist nu och jag drack aldelles för mycket... men så kan de gå typ. Idag har vi bara chillat, har varit riktigt bakis båda två eller främst jag för en gångs skull haha... är påväg till stallet nu iaf med min personliga chaufför,haha, världens bästa pojkvän.  liten hoppades även av Niklas idag igen och imponerade på honom, blir varm i hjärtat, så sjukt glad att mamma har en så fin häst och Lite komiskt att jag fått träningsvärk i armen idag efter vi spelade kubb igår.. 
 imorgon är jag ledig iaf så skönt att få vila upp sig lite extra.. behöver verkligen de just nu.. är helt Slut, trött, död.. och de är många gånger just nu, som jag orkar saker bara tack vara min pojkvän.. är bara så sjukligt rädd för att han ska tröttna, på mig, ångesten och allt annat jobbigt som tyvärr tillhör mig .. men en dag hoppas jag iaf han förstår att han är min stora trygghet, att han betyder mer än allt för mig och hur mycket han betyder för mig, hur mycket han verkligen hjälper mig och hur mycket jag älskar honom. 
Bilder, Min vardag | | En kommentar |

fire in the rain -

Jag är så jävla trött på min ångest, den har bara blivit starkare å starkare de senaste veckorna och igår efter vi ätit middag låg jag å grät i typ 1h för jag inte vet vart jag ska ta vägen och får typ panik,  hatar verkligen att min ångest blivit så stark igen.. sen tackar jag gudarna för jag har världens finaste pojkvän som står ut med mig,  stöttar mig till 1000 och kan lägga sig på mig tills min kropp slappnar av när de är som jobbigaste och värst... fy fan va jag hatar de här... och alla ni som säger att de blir bättre ju mer man gör de som ger en ångest, far åt helvete med er typ..
Anorexi | | 2 kommentarer |

aldrig ska jag sluta älska dig -

Jag har verkligen världens underbaraste kille, finns inte ord som kan beskriva hur glad jag är för att jag har honom, för att han är min och för hur mycket jag älskar honom!  Världens bästa! Fick blombud idag, bland de finaste jag fått, min älskling! 
Bilder | | En kommentar |
Upp